Kedves Leendő Hirdető!

A dunakeszikismama.hu weboldal létrejötténk célja, hogy a városban és környékén élő várandósok és anyukák a lehető legtöbb információhoz hozzájussanak, amely számukra szükséges és hasznos lehet. Legyen szó akár egészségügyi szolgáltatásról, szabadidős tevékenységről, babás-mamás termékekről, vagy jogi dolgokról, azaz szinte bármiről, ami számukra hasznos és érdekes lehet.
Az oldalon bárki hirdethet, akinek valamilyen módon célközönsége Dunakeszin és a környező településeken élő fent említett célcsoport, viszont kifejezeten szeretném összegyűjteni a lehető legtöbb Dunakeszin élő vállalkozó anyukát, és az ő tevékenységüket bemutatni, ezzel támogatva őket. Ők az oldalon egy külön jelölést fognak kapni.
A hirdetés típusát illetően a következő lehetőségek vannak:
1. A dunakeszikismama.hu oldalra való felkerülés (az adott a témához kapcsolódva akár több helyen is elérhető lehet az oldalon, mely tartalmazhat szöveget, képeket, linket, elérhetőséget igény szerint (a konkrétumokat e-mailben vagy telefonon tudjuk megbeszélni) és egy facebook poszt is hozzá tartozik. • Ennek költsége most ÓRIÁSI induló early bird kedvezménnyel csupán 850 Ft havonta, ha 2020. június 30-ig megrendeled, ebben az esetben a minimum megrendelési időszak 2020 év vége. (Tehát 6×850 Ft összesen.)

2. A fentieken kívül amennyiben valamilyen területen szakember vagy (orvos, védőnő, egészségügyi szakember, pszichológus, coach, óvodapedagógus, nyelvtanár, zenepedagógus, fitoterapeuta stb…) írhatsz egy érdekes, hasznos cikket az oldal blogjára, amelyet később hírlevélben is kiküldök. • Ennek EARLY BIRD ára szintén óriási kedvezménnyel plusz 1000 Ft. (Tehát 6×850 + 1000 Ft összesen.)

3. Az első pontban megjelölt feltételek, plusz egy Facebook interjú (akár video is lehet), mely részletesebben, személyesebben bemutatja az adott tevékenységet, személyt, terméket, szolgáltatást. • Ennek EARLY BIRD ára szintén jelentős kedvezménnyel plusz 1000 Ft. (Tehát 6×850 + 1000 Ft összesen)

4. Az első pontban megjelölt feltételeken kívül minden hónapban egy-egy új megjelenési lehetőség, Facebook poszt a hirdetőről. • Ennek EARLY BIRD ára szintén óriási kedvezménnyel plusz 300 Ft/hó (Tehát 6×850 + 6×300 Ft összesen)

Szerződéskötés, fizetés és számla adás online formában is biztosított.
Az EARLY BIRD kedvezmény csak június 30-ig áll rendelkezésedre!
Jelentkezés és további információ: info@dunakeszikismama.hu