Szakemberek és tanácsadók

Szumega-Kovács Szilvia 

 Kedves Anyukák!

Szumega-Kovács Szilvia vagyok, védőnőként dolgozom. 2005-ben végeztem a Semmelweis Egyetemen, 7 évig dolgoztam a Szabolcs utcai kórház koraszülött és újszülött osztályán, mint csecsemős nővér. Munkám során rengeteg tapasztalatot szereztem már, melyek segítségével és természetesen szakmai tudásommal megfelelően tudom tanácsolni, illetve orvosolni vagy épp megelőzni a várandósság alatt felmerülő testi, lelki, szociális problémákat.

Elérhetőségeim: jafaseli@gmail.com, valamint 06-70-425-6272.
Szumega-Kovács Szilvia

Kedves Anyukák!

Szívből gratulálok gyermekük születéséhez, melyet közel 9 hónapon keresztül vártak. A csoda igazából csak most kezdődik, mely kezdet lehet, hogy nehezebb, mind gondolnák.
Szoptatni nagyszerű dolog, nincs a világon csodálatosabb érzés, mint a pihe-puha pici bébi elégedett szuszogása, miközben, a számára legoptimálisabb és legfontosabb anyatejet kapja.
Ez azonban nem mindenkinek megy könnyen és zökkenőmentesen, elég gyakran kiderül, hogy a megfelelő technikáért, az elegendő anyatejért igen meg kell dolgoznunk.
Szoptatni nem mindenkinek könnyű, de csodássá lehet tenni! Az újszülöttnek szopni, az anyának szoptatni kell megtanulni. Ez nagyon egyéni, függ a babától, és az anyától, a születéstől, a kezdetektől.
Szumega-Kovács Szilvia vagyok, védőnőként dolgozom. 2005-ben végeztem a Semmelweis Egyetemen, 7 évig dolgoztam a Szabolcs utcai kórház koraszülött és újszülött osztályán, mint csecsemős nővér. Munkám jelentős idejét és kérdéseit, a szoptatás, és az azzal kapcsolatos teendők adják. Hiszem, hogy majdnem minden anyuka tud szoptatni, aki akar, és akit megtanítanak helyesen táplálni az újszülöttet.
Két gyermekem van, mindkettőt 20 hónapos koráig szoptattam, és a kisebbik fiam mellett 8 hónapig még egy másik kisbabát is tápláltam. A legcsodásabb érzés, amit egy édesanya érezhet, de nem volt könnyű az elején, nagyon sokat kellett dolgoznom az anyatejért.
A szoptatással kapcsolatos problémákkal küzdő anyukáknak segítenék abban, hogy a táplálás öröm, jó érzés, és meghitt, valamint fájdalommentes legyen, és a lehető legtovább tartson.

Elérhetőségeim: jafaseli@gmail.com, valamint 06-70-425-6272.
Szumega-Kovács Szilvia

Csarnai Mariann-Gyógytornász

Csarnai Mariann gyógytornász vagyok. 2006-ban végeztem a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán. A diploma után 6 évig dolgoztam kórházban, majd megalapítottam Dunakeszin a Családi Mókavár Mozgás-Élmény Centrumot egy barátnőmmel karöltve. Csaknem 8 évig vezettem ezt a nagyszerű helyet, amelyhez sok élmény és tapasztalat fűz, mondhatom, hogy életem egyik legmeghatározóbb időszaka volt. 2019 szeptemberében az élet úgy hozta, hogy átadjam a stafétát, így a Mókavár új lendületet kapva tovább fejlődik és növekszik azóta is, én magam pedig most is aktív tagja vagyok az ott dolgozó csapatnak, mint gyógytornász.

Gyógytornászként a következő dolgokban tudok neked segíteni:

  • abban, hogy az aktuális mozgásszervi problémádra, fájdalmadra a lehető leghatékonyabb és leggyorsabb segítséget, terápiát kaphasd
  • abban, hogy a gyógytornát ne szükségszerű rosszként, kényszerként éld meg hanem egy élményként, amely felszabadít, még akkor is, ha estleg olyan betegséged van, amely hosszantartó kezelést igényel
  • segítek egy egészséges testtudatot kialakításában, amely által jobban fogod érzékelni a tested jelzéseit.
  • a torna, a mozgás megszerettetésében, hogy az a mindennapjaid természetes részévé váljon
  • szükség esetén olyan tanácsokat kaphatsz, amely nemcsak a mozgásra, hanem az egészséges életmód más fontos alappilléreire is felhívja a figyelmedet
  • segítek abban, hogy még nagyon sokáig megőrizd a mozgékonyságodat, fittségedet és egészségedet

A hozzám fordulókat partnerként kezelem, akikkel együtt dolgozunk az adott probléma megoldásán a kitűzött cél elérésének érdekében

Nem vagyok varázsló és nincs minden tudás a birtokomban, de a folyamatos tanulás, fejlődés, tapasztalatszerzés hiszem, hogy hozzásegít ahhoz, hogy a lehető legjobban végezzem munkámat.

Mindeközben igyekszem egy barátságos és empatikus légkört biztosítani, amely utat nyit a teljes gyógyulásod és egészséged megőrzése felé.

 

Egyéni gyógytorna és masszázs

Csoportos torna foglalkozások,
tanfolyamok Dunakeszin

Egyéni gyógytorna, terápiák,tréningek otthon

Egyéni és csoportos online órák,foglalkozások, terápiák